Allemaal aan de lader

Allemaal aan de lader

De zomervakantie is in volle gang. En of je nu thuis bent of in een ver vreemd land; dit is de tijd om helemaal lekker op te laden. 

Dit is de maand om je even niet druk te maken over het huishouden en of alle theedoeken wel gestreken zijn. Laat de boel nog even de boel en geniet van de zomer. Voor je het weet is het weer voorbij en moet iedereen weer naar school en aan het werk. Gun jezelf daarom nu nog even rust. Ontspan en laad op.

Ook voor de kinderen zelf is het goed om rust te krijgen. Vaak ben je in de vakantie wat losser en mogen ze dus lekker laat naar bed. Toch is het goed om in de gaten te houden of je kind niet te moe wordt. Een hele dag spelen en zwemmen in de zon, dan laat naar bed en vroeg weer op; het kan er na een tijdje toch wel inhakken. Af en toe een avond op tijd naar bed en een dagje bankhangen met een filmpje is helemaal geen schande. 

Deze maand zullen we op onze website en op Facebook veel aandacht besteden aan ontspannen, uitrusten, ontstressen en genieten van de zomer. 

Bij jou in de buurt