Kindervakantieweken Humanitas 2019

Zomer

Humanitas Kindervakantieweken

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland krijgen waar veel te zien en te doen is. Waar De vakanties worden gehouden in kampeerboerderij "De Veldhoeve" in Orvelte. Sport, spel, creatieve activiteiten en uitjes staan op het programma.

Wanneer

De vakantieweken in Orvelte zijn voor de afdeling Delfzijl, Appingedam en Loppersum als volgt gepland: maandag 5 augustus t/m zaterdag 10 augustus

De vakantieweken worden veilig en vertrouwd georganiseerd. Vrijwilligers worden deskundig begeleid en werken volgens de kwaliteitsnormen van het keurmerk kindervakantieweken.

Iets voor jouw kind?

Misschien wil/willen jullie kind/kinderen ook mee? Van de ouders vragen wij een bijdrage van minimaal € 30,-. Overleg over de bijdrage is altijd mogelijk.

Aanmelden

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Humanitas Delfzijl, Appingedam, Loppersum. Ineke Meijerhof Tel: 06 - 25 00 65 59 Mail: ineke.meijerhof@ziggo.nl

Aanmelden kan tot 1 juni 2019