Ouders voor elkaar; voorstellen

Als vader, moeder of verzorger bent u ervaringsdeskundige als het gaat over het zien opgroeien en het opvoeden van uw kinderen.

  • Wilt u die ervaring graag delen met andere ouders en vindt u het leuk om ouders bij elkaar te brengen? 

Opvoeden is leuk, maar kan ook lastig zijn. Voor ouders kan het prettig zijn om hun vraag ergens neer te kunnen leggen, waar anderen met u meedenken en eventueel advies kunnen geven. Wekelijks komen ouders en vrijwilligers van Ouders voor Elkaar bijeen om elkaar te ondersteunen en te voorkomen dat opvoedvragen problemen worden. Met een kopje koffie of thee kunt u samen ervaringen uitwisselen en elkaar voorzien van advies en tips.

Wekelijks zal er een activiteit of workshop georganiseerd worden rondom opvoeden en opgroeien en zal er eens in de zoveel tijd een professional aanschuiven die uw vragen kan beantwoorden. (zie Activiteiten.)

Tijdens de wekelijkse ontmoetingen kunt u al u vragen stellen, maar als u liever iets alleen met een CJG medewerker wil bespreken kan dat ook. De vrijwilligers kunnen u naar de juiste persoon verwijzen.

Deelname aan Ouders voor Elkaar is gratis. Kom gezellig een keer kennismaken en kijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carmen Akollo:

  • Even voorstellen...

Mijn naam is Carmen Akollo en ik ben de coördinator voor Ouders voor Elkaar.

Ik ben sinds twee jaar werkzaam bij het CJG en ik vind het een leuke en uitdagende baan. Vanuit mijn eigen cultuur heb ik gezien hoe belangrijk het is om steun te hebben vanuit je omgeving. Een omgeving waar je terecht kan met vragen en die je kunnen voorzien van tips.

Er zijn zoveel ouders met veel ervaring in het opvoeden en wat is er nou mooier dan dat die ouders dit met anderen kunnen delen! Ouders voor Elkaar biedt de mogelijkheid om in een informele sfeer ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten en informatieve workshops.

Dit alles zou niet georganiseerd kunnen worden zonder de vrijwilligers die deze ochtenden begeleiden. Lijkt u het nou ook leuk om vrijwilliger te worden voor Ouders voor Elkaar? Neem dan contact met mij op.

  • Carmen Akollo
  • Algemeen maatschappelijk werker
  • KIES coach 
  • Emailadres: c.akollo@s-w-d.nl

Hulp nodig of vragen?